Nyheder → Vis nyhed

Jubilæumsfest

søndag, 24-07-2016 10:50
Pirkens 60 års Jubilæumsfest


Der blev afholdt stor Jubilæumsfest d. 4/6 2016 i Restaurant Skivum Krat.
Pirken havde udsendt 257 invitationer til både lodsejere/medlemmer, der blev tilmeldt 97.
Vi havde valgt den helt rigtige dag, da vejret viste sig fra den flotte side, høj solskin og 23 grader.
Der var tilsagt møde kl. 18, hvor der blev serveret velkomst drink, som alle nød på den store terrasse.
Omkring kl. 18,40 bød Formanden velkommen, hvorefter gæsterne gik til bords. Karen havde lavet bord nummer, som hun havde udleverede til samtlige damer, som havde samlever med. Ligeledes var bordene nummereret, så man ikke kom til at sidde i grubber.
Formanden holdt efter forretten en tale, som sluttede med at hele bestyrelsen rejste sig og sang ”I en lille båd der gynger” og det udløste stor begejstring, som en lodsejer sagde, I kunne godt have sunget lidt højere, for det lød faktisk rimeligt.
Maden er et kapitel for sig. Forret: Røget dyrekølle med lækker tilbehør. Hovedret: Indbagt oksemørbrad ligeledes med lækker gemyse/svampesauce. Dessert: Mandelrand med is. Til menuen var der div. vine. En virkelig lækker menu.
Under hele middagen summede hele salen med snak frem og tilbage, en tegn på alle hyggede sig, som en del af lodsejerne/medlemmerne udtalte; virkeligt dejlig, at vi blev blandet og vi derved fik muligheden for at snakke med andre en lige dem vi kender. Under middagen spille Carsten Bendixen stille og lækker underholdning musik.
Herefter blev der serveret kaffe med nybagte småkager, samt en lille ”ting” til kaffen.
Efter en pause, hvor samtlige nød det gode vejr på terrassen, spillede Carsten Bendixen op til en lille sving om og nogle var ikke sent om at komme ud på dansegulvet.
Festen var tilsagt til at slutte kl. 01 hvor alle var på dansegulvet til ”Skul gammel venskab rent forgå”
Der blev herefter serveret dejlig æggepandekage med div. tilbehør. Hvorefter selskabet sivede lige så stille hjem fra en dejlig aften.

Der skal fra bestyrelsen lyde en speciel tak til Karen Rovsing for det store arbejde som hun har udført. Karen har samlet samtlige tråde/indbydelse/registrering/velkomst/velbekomme sange m.m. samt holdt styr på tilmeldte, så alt gik op i en større enhed. Hele bestyrelsen takker med ordene; flot arbejde.
Der skal ligeledes lyde en tak til Jørgen Christensen for sin tale og hvor han efterfølgende forærede Pirken en flot scrapbog, som indeholdt tiden igennem de 60 år Pirken har eksisteret og som var lavet specielt til lejligheden.
Forhenværende formand Hans Jørgensen holdt ligeledes tale, hvor han gennemgik de mange år han havde været i foreningen som formand. Der blev fortalt mange sjove begivenheder. Så tak for den sjove gennemgang af de mange år.
En stor tak for talen fra Søren Byrialsen (afgået formand for lodsejerlaudet), som takkede for det gode samarbejde Pirken altid har stået for igennem de mange år.

Bestyrelsen takker samtlige for en dejlig aften.

Mvh.
Pirken