Arrangementer → Vis arrangement
Det store krebsegilde.
03-08-2024 kl. 08:30 - 22:00 Alle
Pris: .


Lørdag den 3. august: Det store krebsegilde.

Vi mødes i Pirkens klubhus – Fjordhuset, hvor vi hygger os med rundstykker og kaffe. Herefter vil, Knud Jensen der er mangeårigt medlem af foreningen, fortælle lidt om hvor og hvordan man fanger signalkrebs.
Så drager vi af sted på fisketur efter den invasive signalkrebs, som vi regner med at fange en god portion af. Har du krebsebrikker må du gerne medbringe dem, men ellers vil vi sørge for et antal krebsebrikker og lokkemad.
Når vi har fanget tilstrækkeligt tager vi tilbage til klubhuset, hvor vi, under Knuds kyndige vejledning, vil omdanne fangsten til et virkelig eksklusivt aftensmåltid.
Så holder vi et gevaldigt KREBSEGILDE - med alt hvad der hører sig til !
Der vil være mulighed for at købe drikkevarer (hvidvin, øl (Normal og 0%), sodavand og kaffe) til meget rimelige priser, så måske skal du tænke på en sikker hjemtransport J
Husk at medbringe:
  • Madpakke og drikkevarer til frokost og måske lidt forfriskning medens vi venter på fangst.
  • Evt. dine egne krebsebrikker
  • Masser af godt humør
 
Mødested: Pirkens klubhus – Fjordhuset - det første hus lige øst for Egholmfærgen, helt ned til Limfjorden i Aalborg.
Tidspunkt: kl. 8:30
Tilmelding nødvendig: Senest onsdag d. 31. juli pr. mail til pirken1956@gmail.com


Vigtigt: Hvis du ikke har mulighed for at deltage i selve krebsefiskeriet, er du som medlem af Pirken alligevel meget velkommen til at deltage i morgenkaffen og/eller krebsegildet ved aftenstid. Skriv i tilmeldingen hvad du har mulighed for at deltage i, så giver vi dig besked om hvornår vi forventer at være tilbage i klubhuset (husk at skrive dit mobil-nummer).   
Hvis der er under 5 tilmeldte afholdes arrangementet ikke – så meld til i god tid, så du husker det !!!